Informatie

Welkom op de website van Camping Noordmeer. Op deze pagina vindt u informatie over de camping.

U bent van hart welkom met uw caravan , camper of tent.
Hierna volgt de link naar de vermelding van de website camperlocatie:  “camplink”

Als u meer informatie wenst dan op deze site te vinden is kunt u ons contacteren via het contactformulier, deze is te vinden op de pagina Contact.

Deze kleinschalige camping ligt in het gebied Noord-Meer aan de rand van Twente/Salland (Overijssel). De camping is gelegen pal aan een prachtig uitgestrekt bosgebied met vele wandel, fiets en kanoroutes. U bent uw auto niet nodig, u kunt gelijk al genieten van de natuur. Dit gebied bevindt zich ten noorden van de Linderbeek en nabij de rivier de “Beneden Regge”. Voor de natuurliefhebbers kan er gewandeld worden in het nabijgelegen bos ( oa. het Eerderbos ) waar zich oa. het ” reggepad ” bevindt die naar het kasteel Eerde voert en de nabijgelegen steile oever.  Ook op loopafstand landgoed Eerde, de Sahara, Eerder Achterbroek, “de meertjes”, het “open lucht theater”, Archem, de rivier de Regge die in zijn oude staat is hersteld  etc.  Ook Ommen , Hellendoorn ( avonturenpark Hellendoorn ) , Lemele  zijn dichtbij voor een bezoekje. Naast de camping (ca. 100m1) is een openluchtzwembad aanwezig. Kortingskaarten bij de camping verkrijgbaar.

Voor overige bezienswaardigheden grenzend aan de camping, kijkt u eens bij bezienswaardigheden.

De camping ligt op loopafstand van enkele voorzieningen (binnen 500 meter): Zwembad “De Groene Jager” en Manege “De Hazelhorst”.

 

 

Welkom op camping Noordmeer

 

fiets- en wandelroutes gelijk te volgen vanaf de camping

vissen in de rivier de regge

 

 

de “Steile Oever”

Lees hier meer over inrichting fase-1