prijzen en reglement

 

Reglement camping Noord Meer

Algemeen.   Campings van de SVR onderscheiden zich van de commerciële campings onder meer door de grote mate van vrijheid, door voldoende rust en ruimte die velen op prijs stellen. Toch is ter wille van de leefbaarheid op onze SVR-camping noodzakelijk u te herinneren aan enkele afspraken, wij leven nu eenmaal met meer mensen tijdelijk samen en dan is het noodzakelijk bepaalde regels in acht te nemen.

Tarieven

Voor tarieven zie onze site  ( www.noordmeer.nl )

 

Huisvuil dient uitsluitend in dicht gebonden zakken te worden gedeponeerd op de door ons aangewezen plaats. Probeer onze SVR-camping vrij te houden van ongedierte.

 

Afvalwater bederft het milieu en dus uw leefomgeving. Gooi het dus niet weg in de omgeving van uw tent/caravan en loos het beslist niet in sloten. Gebruik geen milieubedreigende afwasmiddelen. Loos afvalwater in de daartoe aangewezen stortplaats voor het toiletgebouw.

 

Toiletemmers worden geledigd in de daarvoor aangewezen plaats voor het toiletgebouw. Probeer het gebruik van chemische middelen te voorkomen.

 

 Toiletten  en overige voorzieningen sanitair gebouw gebruiken we samen en we moeten ze dus ook samen schoon houden.  Er zijn 2 toiletten in het sanitair gebouw en 1 stuks met een seniorentoilet in het “rustpunt”

 

Huisdieren.  Huisdieren in overleg met de beheerder.

 

Gasten  dienen de auto niet op het kampeerterrein te plaatsen maar op de parkeerplaats.  Indien noodzakelijk is het plaatsen van de auto bij de kampeerplek  toegestaan.  Gasten dienen zich aan te melden voor aankomst. Bij afwezigheid van de eigenaar kan er zelf een plek worden gezocht.  Gereserveerde plaatsen zijn gemarkeerd.

 

Auto’s worden geparkeerd op de daarvoor aangewezen plaats. Het wassen van auto’s in niet toegestaan. Voorkom overlast door overmatig heen en weer te rijden. Na 23.00 uur is autorijden op de camping niet toegestaan.

 

Rusttijd geldt op onze SVR campings tussen 23.00 en 07.00 uur. Komt u laat terug of gaat u vroeg weg, laat uw auto dan buiten het terrein  op de parkeerplaats. Voorkom lawaai. Besef dat radio en televisie in deze rustige omgeving erg hard kunnen klinken. Zorg dat niemand last heeft van u en de uwen !

 

Onderverhuur  van tent of caravan of het gratis ter beschikking stellen daarvan aan vrienden of bekenden mag uitsluitend in overleg met de beheerder. Overnachtingen bezoekers (groten en kleinen) betalen de beheerder het geldende overnachtingstarief.

 

Sport en spel kunnen op zeer beperkte mate op onze SVR camping worden beoefend in verband met de beperkte ruimte. Uiteraard kunnen kleine spellen zoals badminton etc. worden beoefend op een plek waar niemand hier last van heeft.

 

Beplantingen rond camping zijn aangebracht om tenten en caravans te onttrekken aan het oog van andere genieters van onze mooie landschap. Dit dient in stand te worden gehouden. Snoeien en/of verwijderen is  niet toegestaan.

 

Vuur.  Open vuur zoals een vuur korf  is op onze camping niet toegestaan.  BBQ  is mogelijk als anderen hier geen last van hebben.

 

Aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, e.d. van zich op de camping bevindende goederen of voor ongevallen van mens en dier aanvaarden wij niet.  Voor verzekering bv. van uw tent of caravan tegen storm, brand, diefstal e.d. dient uzelf zorg te dragen.

 

Internet.  Er is gratis internet beschikbaar op de camping.  In verband met de glasvezelaanleg in 2017 wordt het internet aangemerkt als zeer goed.